Consell Nacional de Joves d’Esquerra Verda a Montmeló

El passat dissabte 15 de setembre vam celebrar un Consell Nacional ordinari de Joves d’Esquerra Verda.

 

Seguint amb l’aposta per la descentralització de les reunions del màxim òrgan de l’entitat en el període entre assemblees, dissabte passat vam celebrar el Consell Nacional a Montmeló, on el Jordi Manils, regidor de Canviem Montmeló, ens va fer la benvinguda a la localitat.

Va ser el primer Consell del curs, però també l’últim abans de l’Assemblea Nacional que celebrarem els propers 26 i 27 d’octubre. Vam aprovar els documents polítics i organitzatius per aquesta, així com el balanç de gestió de la coordinació nacional sortint del Gabino Martínez i la Munsa Mompió.

L’Esther García i el Marc Collado van presentar el número d’avals necessaris per poder presentar la seva candidatura a la Coordinació Nacional i van presentar les propostes de les comissions i la mesa, que seran les encarregades de garantir el bon funcionament de l’Assemblea Nacional.

Finalment el Consell Nacional aprovar el lema de l’Assemblea, Creixem Transformant.