Canviem el sistema, no el clima. Ens manifestem contra el canvi climàtic!

El passat divendres 15 de març vam sortir al carrer a la mobilització d’abast mundial per lluitar pel futur del nostre planeta.

Davant l’emergència climàtica i seguint l’exemple de Greta Thunberg, estudiant i activista sueca que va portar a Brussel·les el moviment “Fridays For Future”, joves d’arreu del món vam prendre els carrers en defensa del planeta i per lluitar contra el canvi climàtic. Una lluita amb l’objectiu d’aconseguir un model més sostenible, just i respectuós amb el nostre planeta.

A Catalunya, la iniciativa va començar a Girona i ben aviat es van sumar Tarragona i Barcelona. Vàrem ser més de 200 persones que ens vam manifestar davant de la plaça de Sant Jaume demanant a les administracions polítiques efectives i reals davant d’aquesta alerta climàtica.

L’acció contra el canvi climàtic ha de ser una prioritat per totes les institucions, nosaltres, la joventut, portem aquestes reclamacions arreu i és per això que ens vam sumar a la vaga del moviment Fridays for Future. És urgent aplicar polítiques ecologistes per poder tenir un món on puguem viure, els joves som els principals afectats i sobretot les futures generacions.