Protegim la biodiversitat, protegim les abelles

Des de Confluència Jove, on es troba Joves d’Esquerra Verda, llencem una campanya per reivindicar la figura de l’abella en el nostre ecosistema. Amb motiu del Dia Mundial de les Abelles, hem elaborat un fil explicatiu de la feina cabdal que realitzen aquests éssers vius per fer respirar el nostre planeta.

Les abelles són les principals pol·linitzadores de la terra, per la qual cosa és indispensable protegir-les i cuidar-les. La seva tasca permet el floriment del 85% de les plantes i l’existència de dos terços de les collites mundials. El canvi climàtic, però, afecta també a aquests petits éssers vius i dificulta la seva feina. Defensar les abelles és defensar un planeta verd, la biodiversitat de la terra i l’economia agrícola.

Us animem a llegir més sobre les abelles en aquest fil de twitter