Joves Ecosocialistes celebra el Consell Nacional on anuncia la XVI Assemblea Nacional i fa la presentació del número 123 de la revista Jovent

El passat 18 de juny, Joves Ecosocialistes va celebrar el seu Consell Nacional, un esdeveniment clau que va permetre als membres de l’organització debatre sobre l’actualitat política. Aquesta reunió, que va tenir lloc a la seu de Marina 131 bis, va destacar especialment per la discusió dels resultats de les recents eleccions municipals i autonòmiques, i la imminent convocatòria d’eleccions generals prevista pel proper 23 de juliol.

Un dels punts culminants del Consell Nacional va ser la ratificació de la convocatòria de l’Assemblea Nacional de l’entitat, que se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre. Durant l’esdeveniment, es van definir també les comissions de l’assemblea i el reglament de la mateixa, establint així el marc per a una participació constructiva i efectiva.

Una altra notícia important que va emergir del Consell Nacional va ser la presentació de la revista 123 de Jovent, un mitjà de comunicació històric dedicat a la recollida de debats i posicionaments polítics juvenils. Aquesta publicació, que no havia estat editada en anys, ha tornat amb força, assenyalant un moment significatiu de reactivació del debat polític juvenil.

La decisió del Consell Redactor de rellançar la revista és una fita a celebrar, ja que la revista Jovent ha servit tradicionalment com a catalitzador del debat entre els joves. Amb la seva nova edició, Joves Ecosocialistes segueixen mostrant el seu compromís amb la promoció de la participació activa, el debat i l’empoderament de la joventut en l’àmbit polític.

Per a més informació, visiteu el lloc web de la revista: revistajovent.cat