Participació massiva de les joves en la Manifestació de l’1 de Juliol per l’Alliberament Sexual i de Gènere

Joves Ecosocialistes ha estat orgullós de participar en la manifestació del 1 de juliol per l’alliberament sexual i de gènere, demostrant el seu compromís continu amb la lluita per la igualtat i la llibertat sexual i de gènere. Juntament amb milers d’altres participants, va omplir els carrers amb un missatge de solidaritat i suport a la comunitat LGBTI+. L’objectiu de la manifestació era visibilitzar i defensar els drets dels individus de gènere i sexualitat diversa, alhora que es reclamava una societat més justa, equitativa i inclusiva.

“La nostra participació en la manifestació és una declaració de la nostra solidaritat inalterable amb la comunitat LGBTI+”, va dir un Marina Rodríguez,. “Continuarem lluitant per la igualtat i l’acceptació per a tots, independentment de la seva identitat sexual o de gènere”.

La manifestació per l’alliberament sexual i de gènere es va celebrar després d’una setmana de reivindicació i formació organitzada per Joves Ecosocialistes, que va incloure una formació en cultura Queer amb Diego Marchante (GenderHacker) i un taller de pancartes.

Joves Ecosocialistes espera continuar ampliant la seva tasca de sensibilització i activisme en favor de l’alliberament sexual i de gènere en els propers mesos.