Presentació de la Revista Jovent a la UAB en el marc de l’esdeveniment Feminismes a Europa

El darrer número de la revista “Jovent”, una publicació clau en el panorama juvenil i ecosocialista, va ser presentat amb gran èxit a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest acte, que es va celebrar dins del marc dels Feminismes en l’àmbit d’Europa, va destacar per la seva capacitat d’abordar temes d’actualitat i de gran rellevància social.

La Diputada Júlia Boada, representant de Sumar En Comú Podem, i Laia Ortiz, coordinadora d’Acció Social i Comunitària, van ser les ponents destacades d’aquest esdeveniment. La seva participació va aportar una visió profundament enriquidora i va contribuir a un debat constructiu sobre els reptes i les oportunitats que afronta el feminisme a Europa.

Aquesta trobada va ser una plataforma ideal per aprofundir en les diverses lluites feministes que actualment es desenvolupen a nivell europeu. A més, va posar de manifest el potencial de transformació social i d’aprenentatge que ofereix “Jovent”, una revista amb una llarga trajectòria des de la seva fundació per la JCC l’any 1977.

“Jovent” continua sent un referent en l’escenari de les publicacions juvenils, aportant una visió alternativa i ecosocialista que inspira i educa les noves generacions. La seva última edició és una mostra de compromís amb els temes d’avantguarda i d’interès per a la joventut, reafirmant el seu rol com a agent de canvi en la societat.