JEV impulsa la nova política revolucionant la plataforma web joves.cat

Joves d’Esquerra Verda ha donat avui el tret de sortida a la nova plataforma web disponible des de l’URL joves.cat, conformada per un web, una intranet i un cens. En aquest sentit, la proposta neix de la feina feta durant més d’un any, fruit de diverses reflexions que es van traslladar i aprovar en els documents de la XI Assemblea Nacional del passat mes de maig a Rubí, en la línia de “donar resposta a les inquietuds de molta gent jove activista”, segons que han destacat la Coordinació Nacional, Anna Rovira i Pau Planelles. Així, el nou web, amb sistema obert i desenvolupat per la Fundació Equilibri, permet una adaptació continuada a les necessitats comunicatives de l’organització en un moment “on res no tornarà a ser igual que abans i, per tant, cal major corresponsabilitat en la presa de decisions i obertura cap a la societat”, segons Rovira i Planelles. El web no es veurà condicionat per l’apartat de notícies com fins ara, la intranet servirà per dotar d’un suport les formes de debat intern i impulsar la participació i el cens protegirà millor les dades de caràcter personal permetent-ne un control directe per part de les persones usuàries. A més a més, el responsable de Comunicació de JEV, Gerard Sentís, ha destacat que la nova plataforma joves.cat té una important connexió amb les xarxes socials tant per fer d’altaveu de les propostes de la jove esquerra verda nacional com per establir un diàleg amb els ciutadans i les ciutadanes que comparteixen uns valors d’esquerra, ecologia i llibertat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *