Surt al carrer el Jovent 102

La darrera setmana, ha sortit al carrer la revista juvenil alternativa de Joves d’Esquerra Verda després de passar per un procés de revisió i de canvi tant de forma com de contingut. En aquest nou format la revista incorpora més articles de gent externa a l’organització i noves seccions com la de “Resistències”, en la qual es destaquen moviments socials que lluiten per una alternativa a la crisi i a la recepta neoliberal per sortir-ne i que en el número 102 està dedicada a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Per altra banda, en aquest número hi han participat també Marina Subirats, una reconeguda sociòloga, que ha reflexiona sobre la masculinització de la política i Albert Sales, amb un article sobre les retallades en educació, a més d’articles sobre la Plataforma Aturem Eurovegas, la manifestació de l’Onze de Setembre i els 20 anys de Joves d’Esquerra Verda. El director de la revista, Gerard Sentís, ha declarat que “la voluntat que hi ha darrere dels canvis a la revista és obrir-la al conjunt de l’esquerra i fer que pugui esdevenir la revista juvenil alternativa referent de Catalunya”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *