JEV i AJ denuncien l’alt atur juvenil a Badalona

Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove van organitzar el passat divendres un debat sobre polítiques de joventut al Barcelonès Nord. L’acte, de caire comarcal, va tenir lloc al cafè “Moll Vell” de Badalona i va comptar amb la participació de joves de Sant Adrià de Besòs, de Santa Coloma de Gramenet i de Badalona. Durant la trobada, es va fer la presentació del candidat jove de la coalició, Pau Planelles, per Joves d’Esquerra Verda, que va estar acompanyat dels candidats comarcals a les llistes de la coalició: Aymon Malonda i Alberto Lumbreras, així com també de la regidora de Santa Coloma Alexandra Sevilla i d’Aïda Llauradó, presidenta d’ICV Badalona. Entre les propostes més destacades exposades, es va aprofundir en aquelles mesures que afecten més sensiblement els i les joves, com són la precarietat laboral i l’alt índex d’atur que pateixen, la dificultat d’accés a l’habitatge i la falta d’habitatge de lloguer públic, la lluita per la igualtat i la reivindicació de les dones de retornar a l’avortament lliure i gratuït, a més, tothom va coincidir en fer especial esment en la necessitat de recuperar la política en majúscules, un gran repte de la nostra generació, de la generació que ha de lluitar contra la corrupció i que ha d’aportar més transparència a la vida pública i als afers col·lectius.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.