JEV-Barcelona dóna suport a la defensa de l’escola bressol pública

La Plataforma 0-3, formada per famílies, educadors i educadores i professionals de les escoles bressol municipals, demana que el govern es faci enrere en les decisions que fracturen i precaritzen la xarxa educativa del 0-3. Es reclama, així, a l’alcalde Trias que no s’externalitzi la gestió dels centres, que es retorni a les ràtios que asseguraven una atenció educativa de qualitat als infants i que es garanteixi el finançament públic de les places, després que les retallades pressupostàries hagin suposat un sobrecost inadmissible per a les famílies. Amb l’objectiu de seguir defensant el model d’educació de la petita infància de Barcelona que l’actual govern de CiU està trencant, la Plataforma 0-3 impulsa ara la primera Iniciativa Ciutadana que es porta a terme a la ciutat. Com a membre integrant de la Plataforma, JEV-Barcelona col·laborarà en la recollida de les més de 13.000 signatures necessàries per iniciar la tramitació d’aquest procediment normatiu. Aquesta iniciativa no només és un pas més en la defensa de la xarxa pública d’escoles bressol que és patrimoni del conjunt de la ciutadania, sinó que suposa un exercici important de democràcia participativa. L’objectiu final és que el govern de CiU reculi en un canvi de model d’escoles bressol més ideològic que basat en les necessitats dels infants. Podeu trobar més informació de la Plataforma03BCN així com la documentació de la Iniciativa Ciutadana i el full de recollida de signatures.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.