JEV Badalona inicia un cicle de cinefòrums i activitats al local

El passat divendres 15 de març, JEV Badalona va realitzar una sessió de Cinefòrum, la primera activitat d’un cicle de xerrades, cinefòrums i altres activitats que tenen per objectiu obrir el local al jovent de la ciutat. L’agrupació va escollir el film “Margin Call”, ja que l’objectiu era debatre sobre la crisi financera i les seves causes. El coordinador local, Josep Ruiz, va valorar molt positivament tant l’assistència com el debat que va tenir lloc divendres i destaca que “tothom tenia molt clar que és urgent canviar de model econòmic per sortir de manera justa de la crisi econòmica”. La coordinació nacional de Joves d’Esquerra Verda, Pau Planelles i Anna Rovira, va destacar la importància que, de la mateixa manera que ho fa la seu nacional de JEV amb les àgores de debat i de formació, altres agrupacions locals i territorials comencin a obrir els locals als i les joves per debatre, intercanviar idees i desenvolupar activitats diverses.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.