El Jovent 105 surt al carrer denunciant el pagament del deute

Aquesta setmana surt al carrer l’edició número 105 de la revista Jovent, la publicació trimestral de Joves d’Esquerra Verda. Aquest número, el quart amb la imatge renovada, se centra en tractar el tema del deute públic, que ocupa un extens tema central, l’entrevista i la secció de Resistències. Segons Gerard Sentís, director de la publicació, “cal que portem el debat sobre el pagament del deute entre el jovent català, presentant alternatives i denunciant les polítiques d’austeritat, que són inútils i injustes”. A banda del tema central, que és un monogràfic sobre aquesta qüestió en un to molt pedagògic, l’entrevista del número 105 de la revista està feta a Iolanda Fresnillo (Observatori del Deute en la Globalització i de la Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute) qui reclama “una auditoria del deute en el marc d’un procés constituent”. Aquest número de la revista Jovent inclou un article de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO, sobre la ILP per la Renda Mínima de Ciutadania i també un text que denuncia les retallades que pateixen les entitats i col·lectius que lluiten contra la invisibilitació dels drets de les persones homosexuals, transexuals i bisexuals. A més, aquesta edició no oblida les desenes de milers de joves que han hagut de marxar de Catalunya buscant-se un futur millor a l’estranger i posa sobre la taula la situació actual que es viu a Síria. Gerard Sentís destaca la maduresa d’una publicació que enguany celebra els 36 anys d’existència i que publicarà una edició especial del número 100 el proper mes de juny. Segons el director de la revista ben aviat es podran donar més detalls de la presentació d’aquest número.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *