JEV es suma a la cadena humana per encerclar La Caixa

Joves d’Esquerra Verda va participar ahir 11 de setembre a la primera cadena humana per encerclar La Caixa organitzada el Procés Constituent. Amb l’objectiu de reivindicar drets socials i drets nacionals, l’organització juvenil va formar part dels milers de persones que es van unir per encerclar els edificis de La Caixa de la Diagonal de Barcelona, per tal d’assenyalar uns dels responsables de la crisi econòmica i financera del país. “és essencial la mobilització ciutadana per tal de reclamar tan drets socials com nacionals” ha dit la Coordinació Nacional, Anna Rovira i Pau Planelles, qui a més ha valorat molt positivament la implicació de Joves d’Esquerra Verda a la cadena.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *