JEV dóna suport a la Vaga Indefinida de Docents

Joves d’Esquerra Verda va assistir ahir a la tarda a la concentració en suport a la vaga indefinida de docents de les Illes Balears que es va celebrar a la plaça Sant Jaume de Barcelona. L’organització dóna ple suport a la causa dels i les mestres que des d’ahir, dia en què s’iniciava el curs escolar no universitari a les Illes Balears, estan en vaga indefinida per protestar contra les retallades i el model lingüístic que el Govern del PP vol imposar a les Illes, així com les sancions que el mateix Govern de majoria absoluta i menyspreu al Parlament està imposant a mestres i directius que es neguen que el català deixi de ser la llengua vehicular de les escoles. En aquest sentit, ahir a la tarda, en presència de la responsable d’Educació i Universitats de JEV, Sara Ledesma, es van dur a terme concentracions a diferents ciutats de l’Estat per tal de donar suport a la comunitat educativa. A Barcelona es va fer la lectura d’un manifest i es van llegir poemes de diferents escriptors de Ses Illes a fi de reivindicar l’ús del català.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *