JEV-Barcelona dóna suport als desallotjats del Poblenou

Joves d’Esquerra Verda de Barcelona va donar suport el passat dissabte a les persones desallotjades de les naus industrials del Poblenou el passat mes de juliol. Convocades per l’Assemblea Solidària contra els Desallotjaments al Poblenou, unes 800 persones van reclamar a les administracions (Ajuntament, Generalitat i Estat) solucions per a resoldre la seva situació. El col·lectiu de desallotjats reclama “papers” per a poder desencallar el conflicte. A més, denuncien que actualment tenen una solució provisional amb l’allotjament a un extrem de la ciutat i el menjador social a l’altre. La concentració, que es va convertir en manifestació en acabar els parlaments, va servir també per reclamar els drets dels “éssers humans anomenats immigrants en aquesta part del món”. Entre les pancartes es podia llegir “Tots i totes som catalans”, “We have a dream” o “BarcelUna”. Hi eren el coordinador local de JEV, Gerard Sentís, així com la Coordinació Nacional, Anna Rovira i Pau Planelles.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *