JEV celebra l’èxit de la II Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Joves d’Esquerra Verda ha celebrat avui l’èxit de la II Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), que s’ha fet aquest cap de semana al recinte de l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona). Amb més de 12.000 persones visitants i 184 empreses i entitats inscrites, aquest espai es consolida en la segona edició com a punt de trobada de tot aquell qui vol posar l’economia al servei de les persones. La Fira, que ha comptat amb 123 persones voluntàries, ha organitzat 70 xerrades i 15 activitats lúdiques per a públics de totes les edats. Així doncs, els 1.500 metres quadrats de l’espai que acollia la FESC han quedat petits, pràcticament doblant l’assistència de l’any passat. Segons l’organització, “la Fira ha demostrat que es pottransformar el món a través del nostre consum diarii quel’economia està al servei de les persones”. Els 32.000 ecosols que s’han posat en circulació (la moneda social de la FESC, amb un valor equivalent a l’euro) així ho demostren. Joves d’Esquerra Verda fa una valoració molt positiva de la Fira d’enguany, on l’organització juvenil ha iniciat nous contactes amb projectes amb qui treballar a partir d’ara. La coordinadora nacional de JEV, Anna Rovira, ha reiterat el compromís de l’organització amb aquestes iniciatives. “Bona part dels projectes empresarials amb qui treballem habitualment participen a aquesta Fira. Amb molts d’altres, ens hi posarem de seguida”, ha afirmat Rovira.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *