Es presenta la campanya del 25è aniversari de l’accident nuclear de Vandellòs I

El proper 19 d’octubre de 2014 es compliran 25 anys del que ha estat fins ara l’accident nuclear més greu de l’Estat Espanyol i que va estar a punt d’acabar en catàstrofe. Un aniversari que s’ajunta amb la última tragèdia ocasionada per la Industria nuclear al Japó, on tres anys després, la crisi encara continua sense control i s’estan patint les conseqüències d’aquesta forma infame de produir electricitat. Per aquest motiu, Joves d’Esquerra Verda participa amb altres entitats de tota Catalunya en la campanya “25è aniversari de l’accident nuclear de Vandellòs I”, que s’ha presentat aquest matí davant la premsa al Casal Despertaferro de la ciutat de Reus. Allà s’ha explicat el llançament de la campanya per recordar aquest accident amb tot un seguit d’activitats en oposició a l’energia nuclear i per pressionar per un canvi urgent en la política energètica actual. La campanya “25 anys accident Vandellós I”, tindrà com a punt d’arrencada una concentració en el tercer aniversari de l’accident de Fukushima a la Plaça Mercadal de Reus aquest diumenge dia 9 de març a les 12h. A la presentació han participat membres de Joves d’Esquerra Verda del Camp de Tarragona que han destacat la necessitat de “fer un front de forma contundent, i seguir lluitant, contra el lobby nuclear”. A més, han afegit, que la reducció a la meitat de l’energia nuclear a l’estat espanyol, des de l’accident de la central del Baix Camp, demostra que “hi ha alternatives i que es podrien tancar totes les nuclears en els proper anys”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *