JEV entra al Secretariat del Consell de la Joventut de Barcelona

Joves d’Esquerra Verda de Barcelona va participar el passat dissabte a l’Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), que va tenir lloc a Can Felipa (Poblenou). El màxim òrgan de decisió de la plataforma associativa va reunir més de trenta entitats juvenils per a discutir i aprovar la memòria i el balanç del 2013, així com les línies de treball i el pressupost per al 2014. L’Assemblea també va servir per renovar alguns dels membres del Secretariat del CJB després d’haver exhaurit el seu mandat. En aquest sentit, Laura Cañadas en va ser escollida nova membre com a representant de Joves d’Esquerra Verda per als propers dos anys. JEV, amb una llarga trajectòria de participació al Consell de la Joventut, reforça així la seva feina i compromís al costat de les entitats juvenils de la ciutat. A banda dels documents esmentats, l’Assemblea també va debatre i aprovar resolucions sobre la gestió dels equipaments juvenils, el dret al propi cos, la participació activa de cara les eleccions al Parlament Europeu i un text reivindicant una festa major jove a Barcelona.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *