JEV reuneix el seu Consell Nacional a Vilanova i la Geltrú

El passat dissabte 29 de novembre Joves d’Esquerra Verda va reunir el primer Consell Nacional de la nova legislatura al municipi de Vilanova i la Geltrú. Suposava el primer Consell Nacional des de la passada XII Assemblea Nacional, desenvolupada a Mollet del Vallès els dies 25 i 26 d’octubre. Així doncs es reunia per primer cop un Consell Nacional renovat, màxim òrgan de decisió entre Assembles, amb l’objectiu d’actualitzar-se envers la situació política actual que viu el país i la pròpia organització. Hi van assistir una quarantena de persones que formen part de Joves d’Esquerra Verda les quals van debatre sobre temes molt diversos. En destaquen els debats sorgits envers els processos de confluència de partits d’esquerres que s’estan donant arreu del territori català, la situació comunicativa de l’organització o el procés a seguir davant els nous esdeveniment sorgits després del 9N.

En destaca també que les conselleres i els consellers de JEV van debatre i aprovar els pressupostos de l”organització pel 2015, que al llarg d’aquesta setmana seran publicats en aquesta mateixa web. A més, es va donar el tret de sortida a la campanya del 1 de desembre, Dia Mundial de Lluita contra el VIH/Sida, que ahir vam dur a terme. La campanya es centra en combatre l’exclusió de les persones que han de conviure amb aquesta malaltia i conscienciar sobre els perills del virus, especialment entre la gent més jove. A més es van aprovar dues resolucions. Una per part de l’agrupació territorial de Badalona contra el menysteniment del jovent badaloní per part del PP arran de la privatització de Vadejoves que va acabar donant pas a un model totalment neoliberal anomenat Badiu Jove. D’altra banda, la sectorial de Medi Ambient va presentar una resolució contra les prospeccions petrolíferes davant del Delta de l’Ebre i les Canàries denunciant la posició antidemocràtica del Govern Espanyol que limita la llibertat d’expressió.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.