JEV participa en la Festa pel Territori a la Selva del Camp

La I Festa pel Territori es va portar a terme el dissabte passat, 25 d’abril, a la Selva del Camp i va estar organitzada per Xarxa Sud, amb la col·laboració d’altres organitzacions ecologistes. La participació va ser un èxit i durant tot el dia un miler de persones van acostar-se a l’Hort d’Iglesies per participar de la jornada. L’objectiu de la jornada era fer difusió de les qüestions ambientals que afecten al territori i lluitar per la defensa del medi ambient. Amb aquest objectiu van portar-se a terme diverses xerrades que van ser acollides amb notable interès per part del públic que va omplir la sala. Amb ponències destacades, es van posar a debat temes com el model turístic del sud de Catalunya, la qualitat de l’aire en les comarques meridionals o el model energètic del país. De forma simultània també es portaven a terme actuacions musicals que van gaudir d’una bona afluència de públic que en va marxar molt satisfet. A més, a la tarda el públic també va poder gaudir d’actuacions geganteres, diables, i d’altres activitats culturals i reivindicatives. Tot plegat va acabar amb una festa de nit que es va allargar fins la matinada. Joves d’Esquerra Verda, com organització juvenil que té entre els seus valors fonamentals la defensa del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, va implicar-se intensament en tota la preparació i organització de la jornada, especialment des de l’agrupació territorial del Camp de Tarragona. Jornades reivindicatives com aquestes, emmarcades en una dinàmica festiva, són del tot necessàries per a seguir conscienciant a la població sobre la importància del medi ambient i la cura del territori.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *